Türkiye'deki şike olayları sürpriz değil!

Beşiktaş'ın Kadıköy Panteri lakaplı eski futbolcusu Daniel Pancu çarpıcı açıklamalarda bulundu.Daniel Pancu 4-3'lük efsane Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Cordoba'nın bilerek kırmızı kart gördüğünü söyleyen Pancu, 101. yılda Türk mafyası tarafından şampiyonlu

Türkiye'deki şike olayları sürpriz değil!

Beşiktaş'ın Kadıköy Panteri lakaplı eski futbolcusu Daniel Pancu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Daniel Pancu 4-3'lük efsane Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Cordoba'nın bilerek kırmızı kart gördüğünü söyleyen Pancu, 101. yılda Türk mafyası tarafından şampiyonluklarının engellendiğini söyledi.

'CORDOBA ŞAİBELİ BİR ŞEKİLDE ATILDI'

2004-2005 sezonu... 1 sezon önce Fenerbahçe'ye karşı şampiyonluğu kaybetmiştik. 17 Nisan 2005 tarihinde Kadıköy'de belki de kariyerimin en ilginç maçına çıktım. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki 4-3 kazandığımız maçta kalecimiz Cordoba kırmızı kart gördü. Kaleye geçmek bana kaldı. Kırmızı kart gören kaleci Cordoba son 10 dakikayı oynamak istemedi. Kendisini oyundan attırmak için şaibeli kırmızı kart gördü. Cordoba o hareketi ile takıma ihanet etti.

'LUCESCU DEDİKLERİNDE ÇOK HAKLI'

Lucescu, "Türkiye'de iki şampiyonluğum çalındı" dedi. Yüzde yüz haklı. O çalınan şampiyonluğumuzu ben ve takım arkadaşlarım maç maç yaşadık. Federasyon, hakemler, bazı spor medyası Beşiktaş'ın o sezon şampiyon olmasını istemedi. Bize karşı oynayan takımların teşvik primi aldıkları açıkça belliydi. Kısacası şunu açıkça söyleyebilirim. Beşiktaş o sezon 11 puan öndeyken şampiyon olamamasının tek nedeni Turkish Mafya'dır. Her maçımızda çok çirkin oyunlar oynandı. O sezon o kadar iyi ve güçlüydük ki kimse bizi yenemiyordu.

'ŞİKE OLAYININ PATLAMASI SÜRPRİZ DEĞİL'

Türk futbolunda yaşanan şike olaylarını Romanya'dan üzülerek izliyorum. Türkiye'de şikenin günün birinde patlayacağı benim için sürpriz olmadı. Hissediliyordu. Bazı maçlarda şikenin pis kokusunu hissettim. İşte bunun için Mircea Lucescu kesinlikle haklıydı diyorum. Ve kesinlikle eminim ki sırf bu nedenden dolayı Türkiye'den ayrıldı. Kaybeden de inanın bana Türk futbolu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor