Türkiye Karadağ maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Karadağ ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Türkiye Karadağ maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar

Türkiye Karadağ maçı saat kaçta hangi kanalda?

AMilli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu dördüncü maçında bugün Karadağ’ı Beşiktaş Park'ta konuk edecek. Saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1'den yayınlanacak.

Ay-yıldızlı ekip, grubun ilk maçında İstanbul’da Hollanda’yı 4-2, ikinci maçında da İspanya’da Norveç’i 3-0 yenerken, üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Milli takım, grupta 7 puanla lider durumda bulunuyor. Karadağ ise 6 puan ve averajla Hollanda’nın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Grupta Norveç de 6 puana sahip. Grubun diğer maçlarında ise Litvanya ile Cebelitarık, Norveç ile de Hollanda karşı karşıya gelecek.

596. milli maç
A Milli Futbol Takımı, Karadağ maçıyla tarihinde 596. kez sahaya çıkacak. Ay-yıldızlılar, 98 yıllık tarihinde 319’u resmi, 276’sı özel 595 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 226 galibiyet, 142 beraberlik ve 227 yenilgi yaşadı.

Muhtemel 11'ler
TÜRKİYE: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

KARADAĞ: Milan Mijatovic, Dusan Lagator, Igor Vujacic, Zarko Tomasevic, Stefan Savic, Sead Haksabanovic, Nebojsa Kosovic, Adam Marusic, Uros Djurdjevic, Stevan Jovetic, Matija Sarkic

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor