Tüfad'tan antrenörlere ziyaret

Türkiye  Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Trabzon şubesi yönetim kurulu her yıl olduğu gibi Antalya’ya giderek Trabzon’lu,Trabzonspor’lu ve ayrıca TÜFAD Trabzon şubesine katkı sağlayan teknik adamları kamp yaptıkları otellerde ziyaret  ederek başarı dile

Tüfad'tan antrenörlere ziyaret

Türkiye  Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Trabzon şubesi yönetim kurulu her yıl olduğu gibi Antalya’ya giderek Trabzon’lu,Trabzonspor’lu ve ayrıca TÜFAD Trabzon şubesine katkı sağlayan teknik adamları kamp yaptıkları otellerde ziyaret  ederek başarı dileklerinde bulunurken, TÜFAD camiasının ülkemizdeki futbol dünyasında hak ettiği yere gelebilmesi konusunda görüş  alışverişinde  bulundu.

Bu ziyaretlerde TÜFAD Trabzon şubesini Başkan Nurettin Balaban ve yönetim kurulu üyesi Trabzonspor’un eski teknik direktörlerinden Ahmet Özen temsil ederken, kendilerini bu ziyaretlerde Antalya’da yaşayan TÜFAD Rize şubesi Başkan yardımcısı Cevdet Kurt  ve Trabzonlu kaleci antrenörlerinden Adnan Karahan bir an olsun  yalnız bırakmadı.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Nurettin Balaban TÜFAD çok büyük bir aile. Türkiye’nin her karesinde Trabzonlu, Trabzonsporlu ve Şubemize hiç zaman maddi ve manevi desteğini esirgemeyen  futbol antrenörlerimiz var. Bu nedenle bu arkadaşlarımızı devre arasında Antalya’da bir arada görme imkanımız olduğundan her yıl buraya gelerek bu arkadaşlarımızı görebilme imkanı bulurken aynı zamanda  TÜFAD’ın ülkemiz futbol dünyasında olması gereken yere nasıl getirebiliriz diye tüm futbol antrenörlerimizin görüşlerini alıyor, başarı diliyor ve onların yalnız olmadıklarını yanlarında TÜFAD gibi 19.000’e yakın üyeye sahip büyük bir futbol sivil toplum örgütünün var olduğunu ifade etmeye çalışıyoruz.

Balaban; Şu ana kadar TFF Eğitim Müdürü Yücel Uyar, Trabzonspor, Karabükspor,  Düzyurspor , Trabzon Akçaabatspor ,Arsinspor ,Ofspor futbol takımlarının teknik heyetlerinin yanı sıra , Konya Anadolu Selçukluspor  teknik direktörü İlker Erdem ve teknik ekibini, Giresunspor  teknik direktörü Mehmet Birinci ve teknik ekibini ziyaret ettik. Yarın Antalyaspor teknik direktörü  Samet Aybaba, Kasımpaşa teknik direktörü  Şota  Arvelatze ve Trabzonlu kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz, Gençlerbirliği antrenörü Sedat Karabük hocalarımızı ziyaret edeceğiz.

TÜFAD Trabzon şube Başkanı Nurettin Balaban İstanbul’a gidip TFF eğitim dairesini, Milli Takımlar kaleci antrenörü Alper Boğuşlu’ yu ve sonrasında daha önce planladığımız Şubat ayında yapılacak olan TÜFAD Trabzon Şubesinin en önemli paneli için ismini Dünya  futboluna  sonsuza dek ,asla silinmemek üzere yazdıran TFF efsane Başkanı Haluk Ulusoy’la görüşeceğiz.

basliksiz-1.20140112185616.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor