TS'den iadeli biletler açıklaması!

Trabzonspor Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanması gereken ancak UEFA’nın kararıyla iptal edilen Athletic Bilbao maçının biletlerini iade ederek, ödedikleri ücreti geri almak isteyen taraftarlara yönelik bir açıklama daha yapıldı.Buna göre bilet paraların

TS'den iadeli biletler açıklaması!

Trabzonspor Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanması gereken ancak UEFA’nın kararıyla iptal edilen Athletic Bilbao maçının biletlerini iade ederek, ödedikleri ücreti geri almak isteyen taraftarlara yönelik bir açıklama daha yapıldı.

Buna göre bilet paralarını geri almak isteyen taraftarların Trabzonspor kulübü muhasebe servisine kargo ile evrakları ulaştırması gerekiyor.

Taraftarların kargo içerisine mutlaka iade edecekleri biletlerin asıllarını, paranın iade edileceği IBAN numarasını ve bu IBAN’ın sahibinin adıyla soyadıyla, kendilerine ulaşılabilecek telefon numarasını göndermeleri gerektiği öğrenildi.

Ayrıca İşlemlerin sadece bu şekilde yapılabileceği ifade edildi.

Adres: Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri A. Suat Özyazıcı Cad. Havalimanı Altı / TRABZON

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor