TS'de Olağan genel kurul

Trabzonspor'da Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün (Cumartesi) saat: 10.00 da KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda yapılacak. Toplantının sert tartışmalara sahne olması bekleniyor. Özellikle Mali tablo üzerinde yapılacak konuşmalarda yönetimin muhalefeti

TS'de Olağan genel kurul


Trabzonspor'da Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün (Cumartesi) saat: 10.00 da KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda yapılacak.

Toplantının sert tartışmalara sahne olması bekleniyor. Özellikle Mali tablo üzerinde yapılacak konuşmalarda yönetimin muhalefetin ağır eleştirilerine hedef olacağı öğrenildi.

Trabzon'da bu gün ortaya atılan bir iddia ise bazı muhalefet guruplarının yarın yapılacak Genel kurulda yönetimin mali bilancosunu ibra etmeyeceği yönünde.

Bu konuda muhalfetin bazı isimlerinin genel kurul üyelerine yönetimi ibra atmemeleri konusunda telkinde bulunduğu da gelen iddialar arasında.

Yarın yapılacak Olağan genel kurulun gündemi şu şekilde

GÜNDEM:
1- YOKLAMA VE AÇILIŞ,
2- GENEL KURUL DİVANININ OLUŞTURULMASI VE SAYGI DURUŞU,
3- GÜNDEMİN GENEL KURULA SUNULMASI,
4- YÖNETİM KURULU İDARİ VE MALİ RAPORLARININ OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ,
5- DENETLEME KURULU RAPORUNUN OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ,
6- YÖNETİM KURULU RAPORLARININ İBRASI,
7- DERNEK VE BAĞLI ŞİRKETLERİN 2010 YILI KONSOLİDE TAHMİNİ BÜTÇESİNİN OKUNUP GÖRÜŞÜLMESİ VE ONAYLANMASI,
8- DİLEK VE TEMENNİLER,
9- KAPANIŞ.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler