TS Taraftar liderlerine bir garip ceza!

Türk Futbolunda garip(!) olaylar bitmek bilmiyor.Trabzonspor'un iki etkin taraftar grubu lideri 1'er yıl futbol müsabakalarına giriş yasağı aldı.Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından havaalanında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu karşıl

TS Taraftar liderlerine bir garip ceza!

Türk Futbolunda garip(!) olaylar bitmek bilmiyor.Trabzonspor'un iki etkin taraftar grubu lideri 1'er yıl futbol müsabakalarına giriş yasağı aldı.

Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmanın ardından havaalanında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu karşılayan Trabzonlu Gençler taraftar grubu lideri Mehmet Fındıkçı ile Farozlular Taraftarlar gurubu lideri Erol Aydın şok bir ceza ile karşı karşıya kaldılar.

Karşılama sırasında cezai bir işlem gerektirecek tezahurat olmamasına rağmen haksız bir şekilde iki lidere 1'er yıl futbol müsabakalarından men cezası verildi.

Bu beklenmedik ceza Trabzonsporlu taraftarlarca tepkiyle karşılanırken bordo mavili camiaya karşı olan tutumu bir kez daha gözler önüne serdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler