Trabzonspor'un gözü yüksekte

 Bordo-mavili takım küme de kalma mücadelesi veren rakipleri Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarını kazanarak üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek istiyor.Sezona beklentilerin altında başlayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçirirke

Trabzonspor'un gözü yüksekte

 Bordo-mavili takım küme de kalma mücadelesi veren rakipleri Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarını kazanarak üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek istiyor.
Sezona beklentilerin altında başlayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçirirken, Medical Park Antalyaspor galibiyeti ile biraz olsun kendine geldi. Üst üste yaşadığı puan kayıpları ile alt sırala kadar gerileyen bordo-mavililer, 2-0'lık Antalya galibiyeti ile 3 haftalık galibiyet özlemine de son verdi. Karadeniz ekibi puan sıralamasında takımların bir birlerine yakın puanlarda olması nedeniyle gözünü üst basamaklara çevirdi. Bordo-mavili takım küme hattında yer alan Akhisar Belediylespor ve Orduspor maçlarından 6 puan çıkarması halinde kendini üst basamaklarda yer bulmuş olacak.

KAFKAS UYARDI
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Medical Park Antalyaspor galibiyeti sonrası oyuncularına uyarılarda bulundu. Alınan galibiyetin çok önemli olduğunu vurgulayan Kafkas, önlerinde çok zorlu maçların bulunduğunu ifade etti. Her maçı kazanmaları gereken bir süreçten geçtiklerini belirten Tolunay Kafkas, "Rakibin kim olduğu ve nerede olduğu önemli değil önemli olan oynayacağımız maçları kazanmamız ve üst basamakları doğru tırmanmamız. Herkesin maksimum güç ortaya koymasını istiyorum. Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarında galip gelmemiz halinde önümüze daha rahat görebiliriz" diyerek oyuncularına zorlu haftalar öncesi motive etmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor