Trabzonspor'dan dava! Hapsi isteniyor...

Trabzonspor'da işten atılan kulübün bilgi işlem ve akreditasyon müdürü kulübün internet sitesi şifrelerini değiştirerek sildiği iddiasıyla hakkında 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı.Trabzonspor kulübüne yeni yönetimin seçilmesiyle birlikte görevine son ve

Trabzonspor'dan dava! Hapsi isteniyor...

Trabzonspor'da işten atılan kulübün bilgi işlem ve akreditasyon müdürü kulübün internet sitesi şifrelerini değiştirerek sildiği iddiasıyla hakkında 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Trabzonspor kulübüne yeni yönetimin seçilmesiyle birlikte görevine son verilen eski Bilgi İşlem ve Akreditasyon Sorumlusu Hüseyin Davulcuoğlu, Trabzonspor ile yolları ayırırken evinde bütün program ve kulüp ile ilgili bilgileri silerek format attığı iddiasıyla hakkında dava açıldı. Trabzon 3. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında ‘Bilişim sistemine girme' iddiasıyla TCK 243/1 maddesi gereği hakkında 1 yıl hapis istemiyle dava açılan Hüseyin Davulcuoğlu (38) hakim karşısına çıkarak hakkındaki iddiaları yalanlarken kulüp bilgi işlem merkezinde çalışan 3 kişi mahkemeye gelerek ifadelerine başvuruldu. Bilgi işlem çalışanları eski Bilgi İşlem ve Akreditasyon Sorumlusu Hüseyin Davulcuoğlu'nun bilgisayar şifrelerini değiştirmesi sonucunda 3 gün sisteme giriş yapamadıklarını belirtiler. Duruşma eksikliklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

3 GÜN BOYUNCA SIKINTI ÇEKTİK

Trabzonspor Kulübünde Bilgi İşlem ve Akreditasyon Sorumlusu olarak işe başlayan Hüseyin Al 'ın mahkemede verdiği ifadesinde ise,'Skorboard, maç listeleri turnikelerin çalışmasını sağlayan bilgisayar programlarına giremedik. 3 gün boyunca büyük sıkıntı çektik. Bu nedenden dolayı Trabzonspor kulübü eski müdür hakkında kulübün bilgisayarlarına dışarıdan erişim sağlayarak şifrelerini değiştirdiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu' diye belirtti.

İDDİANAMEDEN

Trabzon Cumhuriyet savcısı Mesut Atmaca tarafında hazırlanan iddianamede, Trabzonspor Derneğinde 2009 ve 2013 yılları arasında görev yapan verilen eski Bilgi İşlem ve Akreditasyon Sorumlusu Hüseyin Davulcuoğlu, kulübe ait sunucuya kulüple ilişiğinin kesildiği gün olan 05.07.2013 tarihinde kulübün bilgisi dışında evinden kulübün bilgisayarlarına girerek şifreleri değiştirdiği anlaşılmış olduğu iddiasıyla ‘TCK 243/1 maddesi gereği ‘Bilişim sistemine hukuka aykırı olarak girme ve orada kalma' iddiasıyla 1 yıl hapis ive adli para cezası ile cezalandırılmak üzere hakkında 3. Sulh ceza mahkemesinde dava açmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor