Trabzonspor'da 4 Eksik

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, 4 futbolcu takımdaki yerini alamayacak.Kulüp doktoru Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, milli takımdan sakat dönen Hüseyin, Ersen Martin, Risp ve Musa'nın sakatlıkları ne

Trabzonspor'da 4 Eksik

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, 4 futbolcu takımdaki yerini alamayacak.

Kulüp doktoru Doç. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, milli takımdan sakat dönen Hüseyin, Ersen Martin, Risp ve Musa'nın sakatlıkları nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceklerini belirtti.

Ahmet Kalaycıoğlu, Hüseyin'in kalça ve uyluğunda adale zedelenmesi olduğunu belirterek, "Bu tür sakatlıklar 2 ile 4 hafta sürüyor. Ancak biz quantum, akupuntur ve ilaç tedavisiyle birlikte bu futbolcuyu 2 hafta içinde sahalara döndürmeye çalışacağız. Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Bursaspor maçına da bu futbolcuyu yetiştirmeye çalışacağız" dedi.

Kalaycıoğlu, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında sakatlanan Ersen Martin'in sakatlığının sürdüğünü ve bu futbolcunun takımdaki yerini alamayacağını kaydetti.

Uzun süredir sakatlıkları bulunan Musa ve Risp de sakatlıkları sürdüğü için hafta sonundaki karşılaşmada forma giyemeyecekler. Risp'in İsveç'teki doktoruna kontrol amaçlı gittiği ve 1,5 aylık süre içinde hazır olacağı belirtildi.

Yattara'nın ise sakatlığının büyük oranda düzeldiği ve Çaykur Rizespor maçında forma giyme olasılığının yüksek olduğu da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler