Trabzonspor'a Müjdeli Haber

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon canını çok yakan sakatlıklar, bu sezonun başında da sık sık yaşanmaya başlandı. Geçen sezonun ikinci yarısında yaşadıkları talihsiz sakatlıklar ile sezonu kapatan ve bu sezon da hazır hale gelemeyen İsveçli Fredrik Risp ve

Trabzonspor'a Müjdeli Haber

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon canını çok yakan sakatlıklar, bu sezonun başında da sık sık yaşanmaya başlandı. Geçen sezonun ikinci yarısında yaşadıkları talihsiz sakatlıklar ile sezonu kapatan ve bu sezon da hazır hale gelemeyen İsveçli Fredrik Risp ve Musa Büyük'ten beklenen müjdeli haber geldi.

İki futbolcunun da en geç 1 ay içerisinde çalışmalara katılabilecekleri ve en kısa zamanda hazır hale gelecekleri öğrenildi. Risp, düz koşuları tamamlayarak takımla birlikte çalışma seviyesine gelirken, kondisyon ve maç eksikliği nedeniyle bu futbolcunun 1 aylık bir zamana daha ihtiyacı olduğu belirtildi.

Ayağı kırılan Musa'nın ise sakatlığının tamamen geçtiği fakat idman açığını kapatması için fazla bir zamana ihtiyacı olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz hafta oyanan Gençlerbirliği Oftaş maçında sakatlanan Ersen Martin'in ise tedavi süreci sürüyor.

Kulüp Doktoru Ahmet Kalaycıoğlu, her üç futbolcuyu da en kısa zamanda yeniden takımla çalışır hale getirebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Bu arada Milli Takımın Romanya ile oynadığı özel maçta sakatlanan Hüseyin'in ise önümüzdeki hafta oynanacak olan Bursaspor maçında sahadaki yerini alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor