Trabzonspor'a Ağır Ceza

Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı karşılaşma hakkında PFDK'nın kararı beklenirken, Trabzonspor basın sözcüsdü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Kulübü'ne 5 maç seyircisiz oynama cezası ve saha olayları nedeniyle 30 bin YTL, koridorlarda olan olaylar için de 1

Trabzonspor'a Ağır Ceza

Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı karşılaşma hakkında PFDK'nın kararı beklenirken, Trabzonspor basın sözcüsdü Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Kulübü'ne 5 maç seyircisiz oynama cezası ve saha olayları nedeniyle 30 bin YTL, koridorlarda olan olaylar için de 1000 YTL ceza verildiğini söyledi.

PFDK ayrıca bu maçla ilgili olarak karşılaşma sırasında ve sonrasında çıkan saha olayları nedeniyle Trabzonspor'a 30 bin YTL, koridorlarda çıkan olaylar nedeniyle de 1000 YTL olmak üzere 31000 YTL para cezası verdi.

 

PFDK bu maçta çıkan saha olayları nedeniyle Sivasspor'a 250000 YTL para cezası verdi.

 

PFDK ayrıca saha içinde Sivasporlular'a fiili saldırıda bulunan Trabzonspor Medya Merkezi'nden Nuri Bekar da 3 ay hak mahrumiyeti verdi.

 

 Ayrıca Trabzonspor-Sivasspor maçı çıkan olaylar yüzünden bitime 30 saniye kala Trabzonspor 1-0 galip durumdayken hakem Bülent Demirlek tarafından durdurulmuştu.  Futbol Federasyonu Cuma günü toplanarak maçın sonucu hakkındaki kararını verecek. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor