Trabzonspor üyelerine uyarı

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanı S. Tayfun Sezeroğlu üyeleri uyararak aidatlarını 30 Eylül 2011 günü mesai saati bitimine kadar ödemeleri gerektiğini vurguladı. Sezeroğlu yaptığı açıklamada aidatlarını bugüne kadar ödemeyen üyelerin tüzüğümüzün 19. maddes

Trabzonspor üyelerine uyarı

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanı S. Tayfun Sezeroğlu üyeleri uyararak aidatlarını 30 Eylül 2011 günü mesai saati bitimine kadar ödemeleri gerektiğini vurguladı.

Sezeroğlu yaptığı açıklamada aidatlarını bugüne kadar ödemeyen üyelerin tüzüğümüzün 19. maddesi gereğince en son 30 Eylül 2011 Cuma günü saat 18:00’e kadar ödemeleri gerektiğine işaret etti.

Sezeroğlu şöyle devam etti: “Aksi takdirde tüzüğün 19. maddesi gereğince aidatını ilgili bütçe yılı içersinde ödemeyen üyeler yapılacak ilk Genel Kurula katılma hakkını kaybedeceklerdir. Üyelerin duyarlılık göstererek Eylül ayının sonuna kadar aidatlarını ödemeleri gerekiyor. Üyeler aidatlarını Sadri Şener Sosyal Tesisleri, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri, İnternet ortamı ve Denizbank ve Garanti bankası Trabzon Merkez Şb. aracılığıyla ödeyebileceklerdir.”

Sezeroğlu;  18 bin 946 üyeden 2 bin 405 kişinin, bugüne kadar aidatını ödeyerek Genel Kurula katılma hakkını elde ettiğini hatırlatarak üyelerin aidat ödemeye azami özeni göstermeleri gerektiğine de dikkati çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler