Trabzonspor tarihinin en kötü sezonu

 Süper Lig'de aldığı sonuçlarla taraftarını kahreden Trabzonsporlu futbolcular, 46 yıllık camiaya tarihinin en kötü günlerini yaşatıyor. Kasımpaşa yenilgisiyle düşme hattının sadece 3 puan üzerinde yer alan Trabzonspor, ligin 18 takımla oynandığı 1994 -19

Trabzonspor tarihinin en kötü sezonu

 

Süper Lig'de aldığı sonuçlarla taraftarını kahreden Trabzonsporlu futbolcular, 46 yıllık camiaya tarihinin en kötü günlerini yaşatıyor.
 
Kasımpaşa yenilgisiyle düşme hattının sadece 3 puan üzerinde yer alan Trabzonspor, ligin 18 takımla oynandığı 1994 -1995 sezonundan bu yana düşme hattına en yakın olduğu dönemi yaşıyor. Tolunay Kafkas ve öğrencileri, son 19 sezonun en kötü performansına imza attı. Süper Lig'in 18 takımla oynanmaya başlandığı 1994-1995 sezonundan bu yana geçen son 19 sezonun 24'üncü haftaları itibarıyla yapılan değerlendirmede, bu sezonki performans, 'en kötü' olarak istatistiklere girdi. Trabzonspor, 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 30 puan topladı. 
 
Fırtına, bu sezon İstanbul'da oynadığı 4'üncü maçından da 3 puan alamadan ayrıldı. Bordomavililer İstanbul'da oynadığı maçlarda Fenerbahçe ile 0-0, Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmış, İstanbul BB'ye 2-1 yenilmişti. En son oynadığı karşılaşmada ise Kasımpaşa'ya 2-0'lık skor ile mağlup oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor