Trabzonspor Manisa'ya gitti!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk maçında Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Manisa'ya gitti.Sezonun başlangıç maçının hazırlıklarını, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı sabah antrenmanı ile tamamla

Trabzonspor Manisa'ya gitti!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk maçında Manisaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Manisa'ya gitti.

Sezonun başlangıç maçının hazırlıklarını, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı sabah antrenmanı ile tamamlayan bordo-mavililer, THY'ye ait tarifeli uçak ile İzmir'e hareket etti.

İzmir'den karayolu ile Manisa'ya geçecek olan takımda, sakatlıkları devam eden Piotr Brozek, Barış Özbek ve Tayfun Cora yer almadı.
Trabzonspor'un ligin ilk maçındaki 18 kişilik kadrosunda ise şu isimler bulunuyor:

Tolga Zengin, Zeki Ayvaz, Mustafa Yumlu, Remzi Giray Kaçar, Arkadiusz Glowacki, Ondrej Celustka, Marek Cech, Serkan Balcı, Sezer Badur, Aykut Akgün, Gustavo Colman, Halil Altıntop, Alanzinho, Volkan Şen, Paulo Henrique, Didier Zokora, Adrian Mierzejewski, Burak Yılmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler