Trabzonspor kritik virajda

Ziraat Türkiye Kupası’nda havlu atan Trabzonspor, hem ligde hem de Avrupa’da kritik bir viraja girdi. Ligde yarın Başakşehir ile karşılaşacak Bordo-Mavili takım, perşembe günü de UEFA Avrupa Ligi’nde Napoli ile karşı karşıya gelecek. Bu iki maçta alınacak

Trabzonspor kritik virajda
Ziraat Türkiye Kupası’nda havlu atan Trabzonspor, hem ligde hem de Avrupa’da kritik bir viraja girdi. Ligde yarın Başakşehir ile karşılaşacak Bordo-Mavili takım, perşembe günü de UEFA Avrupa Ligi’nde Napoli ile karşı karşıya gelecek. Bu iki maçta alınacak sonuçlar Trabzonspor’un iki kulvardaki mücadelesi açısından büyük önem taşıyor. Ligdeki en yakın rakiplerinden Başakşehir’i ağırlayacak olan Bordo-Mavili takım, sahadan galibiyetle ayrılarak Avrupa yolunda moral bulmak ve biraz olsun rahatlama hesapları yapıyor. 
 
‘Elimizde sadece lig kaldı’
 
Gidişat ile ilgili yönetimle sürekli iletişim halinde olan teknik direktör Ersun Yanal, Başakşehir maçı öncesi oyuncularıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Sezon başındaki hedeflerine vurgu yapan deneyimli teknik adamın, “Ziraat Türkiye Kupası artık geride kaldı. O maçın etkisinden çıkmalıyız. Gelecek sezon Avrupa’da olmak istiyorsak elimizde artık sadece lig kaldı. Sahamızda oynayacağımız İstanbul Başakşehir maçında alacağımız galibiyet bizim üst basamaklara doğru tırmanmamızı sağlayacaktır. İyi oyunculardan kurulu bir takımız ve bu söylediklerimi rahatlıkla yapabilecek bir ekibiz” diyerek oyuncularını İstanbul Başakşehir maçına konsantre etmeye çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler