Trabzonspor kampı Haber61'den izlenir

'Trabzon'dan Bölgeye, Bölgeden Türkiye'ye Türkiye'den Dünyaya' doğru ve tarafsız haber ilkesi ile yola çıkan Haber61 bu geleneğini sürdürüyor. Haber61.net Trabzonspor Antalya kampında gelişen olayları en hızlı ve en doğru şekilde sizlere aktarmaya devam e

Trabzonspor kampı Haber61'den izlenir

'Trabzon'dan Bölgeye, Bölgeden Türkiye'ye Türkiye'den Dünyaya' doğru ve tarafsız haber ilkesi ile yola çıkan Haber61 bu geleneğini sürdürüyor. Haber61.net Trabzonspor Antalya kampında gelişen olayları en hızlı ve en doğru şekilde sizlere aktarmaya devam ediyor.

Haber61.net haber portalının yanısıra  Haber61 TV'den Atalya kampındaki gelişmeler anında sizlere iletiliyor.

Haber61 adına kampta bulunan arkadaşlarımız Aslan Kar ve Emrah Paça kampta gelişen en küçük olayları dahi haberleştirerek siz okurlara ulaştırıyor.  Kampın başladığı ilk günden beri Trabzonspor'u adım adım takip eden muhabir arkadaşlarımız Aslan Kar, gelişmeleri Haber61 TV'den canlı olarak siz izleyicilerimize aktarırken muhabir arkadaşımız Emrah Paça'da haber ve fotoğraflarla kamptaki en güzel kareleri Haber61.net okurlarına sunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor