Trabzonspor geçen sezonu arıyor

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Medical Park Antalyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Trabzonspor, geçen sezonki başarısını arıyor.Geçen sezon ligin 8. haftasında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17 puan toplayan bordo-mavililer, bu s

Trabzonspor geçen sezonu arıyor

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam Medical Park Antalyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalan Trabzonspor, geçen sezonki başarısını arıyor.

Geçen sezon ligin 8. haftasında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 17 puan toplayan bordo-mavililer, bu sezon ise aynı dönemde 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 13 puan elde edebildi.

Geçen sezon söz konusu dönemde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi rakiplerini mağlup etme başarısı gösteren Karadeniz ekibi, bu sezon ise henüz şampiyonluğa oynayan rakipleriyle karşılaşmamasına karşın daha az puan çıkarabildi.

-Daha az attı, daha çok yedi-

Trabzonspor, bu sezon ilk 8 haftasında geçen sezona oranla daha az gol atarken, daha fazla golü kalesinde gördü.

Bordo-mavili takım, geçen sezon söz konusu dönemde 20 gol atarken bu sezon 13 gol kaydetti. Kalesinde 6 gol gören bordo-mavililer, bu sezon ise 9 gole engel olamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler