Trabzonspor forvet arıyor!

Trabzonspor'un Antalya kampında futbolcular ve teknik heyet forvet transferini merakla bekliyor, yönetim ise bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlık maçında iki gol atan Janko ise bordo mavililerin satış listesinde yer alıyor.Antalya'da çalışmalarını

Trabzonspor forvet arıyor!

Trabzonspor'un Antalya kampında futbolcular ve teknik heyet forvet transferini merakla bekliyor, yönetim ise bu yönde çalışmalarını sürdürüyor. Hazırlık maçında iki gol atan Janko ise bordo mavililerin satış listesinde yer alıyor.

Antalya'da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da forvet transferi beklentisi sürüyor. Alınacak olan forvete göre oyun anlayışında değişiklikler yapmayı planlayan teknik direktör Akçay da, yapılacak takviyelerle çok daha güçlü hale gelebileceklerini söyledi. Bordo mavili takımın dün akşam Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık maçında iki gol atan Janko’nun ise satış listesinde olduğu ve yönetimin gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Janko’nun sosyal medya üzerinden, "Burada yapacak çok işim var" sözlerine yer vermesi ise kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor