Trabzonspor Deniz'e teklif yaptı mı?

Deniz Türüç transfer iddialarına yanıt verdi

Trabzonspor Deniz'e teklif yaptı mı?

Adı Trabzonspor'la anılan Kayserispor'un milli oyuncusu Deniz Türüç, transfer söylentilerine açıklık getirdi. Türüç, ''Şu an ne bana ne kulübüme gelip transfer teklif eden olmadı'' dedi.


Kayserispor'da başarılı bir sezon geçiren ve adını kısa süre içinde duyuran Deniz Türüç, Kayseri'ye gelmesinde en büyük etkenin Başkan Recep Mamur olduğunu söyledi.

Kendisini çok istediği için geldiğini ve başarısında Recep Mamur'un da katkısının olduğunu ifade eden Türüç, ''Başkan Recep Mamur çok ısrar etti gelmem için geldim. Milli takıma yükseldim. Kayseri'de mutluluğu yakaladım. bazı gazetelerde okudum ama Transfer teklifi filan gelmedi. Yazılıyor çiziliyor bunlar ama asılsız. Ben Kayserispor forması giyiyorum ve sözleşmem daha bitmedi. Şuana kadar kimse bize teklifte bulunmadı'' dedi.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor