Trabzonspor çalışmalara devam ediyor

İkinci yarının ilk maçında zorlu Ankara İl Özel İdaresi ile karşı karşıya gelecek olan Bordo-Mavililerde tek hedef galibiyet.Varsa yoksa galibiyet Başkan Nejmi Keskin, “Ankara Deplasmanı bizim için çok önemli. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Ne

Trabzonspor çalışmalara devam ediyor

İkinci yarının ilk maçında zorlu Ankara İl Özel İdaresi ile karşı karşıya gelecek olan Bordo-Mavililerde tek hedef galibiyet.

Varsa yoksa galibiyet
 
Başkan Nejmi Keskin, “Ankara Deplasmanı bizim için çok önemli. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma. Ne olursa olsun Trabzonspor Hentbol takımı olarak ikinci yarının ilk maçından galibiyetle ayrılarak seri bir çıkış yakalamak istiyoruz” dedi. 
 
ÖNEMLİ DEPLASMAN
 
Devre arası hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Trabzonspor Hentbol takımında gözler ikinci yarının ilk maçına çevrildi. Deplasmanda Ankara İl Özel İdaresi ile cumartesi günü karşı karşıya gelecek olan Bordo-Mavililerde bütün planlar galibiyet üzerine kuruldu.
 
Ankara deplasmanından galibiyetle dönmeyi planlayan Trabzonspor Hentbol takımı çalışmalarını 19 Mayıs Spor Salon’unda teknik sorumlu Ahmet Kaynak nezaretinde sıkı bir şekilde sürdürüyor. Takımda eksik oyuncu bulunmadığını belirten Başkan Nejmi Keskin, “Ankara Deplasmanı bizim için çok önemli. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşma” dedi.  
 
HAZIRLIKLAR TAM GAZ 
 
Takım olarak devre arası hazırlık dönemini iyi değerlendirdiklerini belirten Trabzonspor Başkanı Nejmi Keskin, “Sıkı bir kamp dönemi geçirdik. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Devre arası hazırlık dönemini sorunsuz olarak tamamladık. Cumartesi günüde deplasmanda Ankara İl Özel İdaresi ile karşı karşıya geleceğiz. Ligde üst sıralara tırmanmak istiyorsak bu engeli sorunsuz geçmemiz gerekiyor.
 
Devre arasında sıkı çalışmamızın karşılığını bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak alacağız. Takımıma güveniyorum. Hepsi çok yetenekli sporcular. Ankara Deplasmanından mutlu bir şekilde Trabzon’a dönmek istiyoruz” dedi.  
 
Kale sorunuKayhan’la çözüldü
 
Trabzonspor Hentbol takımı hafta sonu deplasmanda zorlu Ankara İl Özel İdaresi maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken, transfer çalışmaları da bir yandan devam etti. Çankaya Belediyesi’nin milli oyuncusu aynı zamanda Trabzonlu olan kaleci Kayhan Akat’ı renklerine bağladı.
 
Milli oyuncu Kayhan Akat, Trabzonspor’a geldiği için mutlu olduğunu, takımın iyi yerlere gelmesi için elinden ne geliyorsa yapacağını söyledi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor