Trabzonspor ağır yaralı

Radyospor'un haberine göre; Mandıralı, “Teknik direktörün değişmesi ne kadar doğru. Böyle bir değişiklik Trabzonspor'a ne kazandırır, bunu da konuşmak, tartışmak gerekir. Sonuçta hep kan kaybeden Trabzonspor oluyor. İnsanlar kişiler, bir şekilde hayatları

Trabzonspor ağır yaralı
Radyospor'un haberine göre; Mandıralı, “Teknik direktörün değişmesi ne kadar doğru. Böyle bir değişiklik Trabzonspor'a ne kazandırır, bunu da konuşmak, tartışmak gerekir. Sonuçta hep kan kaybeden Trabzonspor oluyor. İnsanlar kişiler, bir şekilde hayatlarını devam ettiriyorlar bu yara Trabzonspor'a çok şey kaybettiriyor” şeklinde konuştu.

Hami Mandıralı:

Huzursuzluk, bocalama, başarısızlık, belirsizlik ve en önemlisi camiada beklenti var, bu nedenlerle bir an önce teknik direktör konusunun çözülmesi gerekiyor. Ben sadece Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum, bu doğrultuda değerlendirme yapabilirim. En başta Trabzonspor'a faydalı olabilecek yabancı oyuncular alınamadı. En büyük sıkıntı buradaydı. Gelen teknik direktör de oyuncuları tanımıyordu. Uyum süreci uzun sürdü. Yattara konusu çok önemli. Herkes onun oyunundan zevk alıyordu, ancak baktığımızda oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarından az… Sağlıklı bir kadro yapısı da bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler