Trabzon'da Silah kaçakçılığı

Edinilen bilgiye göre, K.S. ve M.S.’ye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek ile ele geçirildi. Olayla ilgili olarak ifadeleri alınan 2 şahıs Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile serbest bırakıldı. SİLAHLA KENDİLER

Trabzon'da Silah kaçakçılığı

Edinilen bilgiye göre, K.S. ve M.S.’ye ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek ile ele geçirildi. Olayla ilgili olarak ifadeleri alınan 2 şahıs Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile serbest bırakıldı.

 

SİLAHLA KENDİLERİNİ YARALADILAR

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde S.A. adlı kişi beline takmaya çalıştığı tabancanın ateş alması sonucu kalçasından yaralandı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan S.A’nın sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

Benzer bir kaza da Beşikdüzü ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Z.U. isimli kişi bahçesinde yürüdüğü sırada üzerinde taşıdığı ruhsatlı tek kırma av tüfeğinin ataş alması sonucu yaralandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Z.U’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor