Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı! 1461 Trabzon, Yomraspor, Ofspor

Trabzon Takımları 1461 Trabzon, Yomraspor ve Ofspor rakipleri ile karşılaştı.

Trabzon takımları rakipleri ile karşılaştı! 1461 Trabzon, Yomraspor, Ofspor

TFF 2. Lig ve 3. grup'ta mücadele eden Trabzon ekipleri 1461 Trabzon, Yomraspor ve Ofspor rakipleri ile karşılaştı.

1461 TRABZON GERİDEN GELDİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden 1461 Trabzon deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaştı.

Kırklareli Atatürk Stadında saat 14:00’te başlayan karşılaşmayı Feridun Daldaş yönetti. Onun yardımcılıklarını Muratcan Ilgaz ve Baykal Tuna yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Levent Balcı oldu.

Karşılaşmanın 9. dakikasında Kırklarelispor Mert Gölgeçen ile 1-0 öne geçti. 32. Dakikada 1461 Trabzon Sinan Akgöl’ün kendi kalesine attığı golle 1-1’lik beraberliği yakaladı. 75. Dakikada Berkay Kara Penaltıdan 1461 Trabzon’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Maç 1461 Trabzon’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

YOMRASPOR EVİNDE MAĞLUP

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yomraspor, sahasında Yeni mersin İdmanyurdu ile karşılaştı.

Yomra İlçe Stadında saat 14:00’te başlayan karşılaşmayı Cihan Ataş yönetti. Onun yardımcılıklarını Ozan Bekar ve Ali Gün yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Hatem yarar oldu.

Yeni Mersin İdmanyurdu 18. Dakikada Erdem Beytaş ile 1-0 öne geçti. Karşılaşma Yomraspor’un 1-0 mağlubiyeti ile sonuçlandı.

OFSPOR DEPLASMANDA KAYIP

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Ofspor, deplasmanda Iğdır FK ile karşılaştı.

Iğdır şehir Stadında saat 14:00’te başlayan karşılaşmayı Erdem Demritaş yönetti. Onun yardımcılıklarını Halil Tolgahan Demir ve Mehmet Kirişçioğlu yaptı. Müsabakanın 4. Hakemi ise Mehmet İhsan Derme oldu. 

Iğdır FK 6. Dakikada İbrahim Alan ile 1-0 öne geçti. 29. Dakikada Ofspor’da Burak Sarı kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 70. Dakikada Tahir Babaoğlu skoru 2-0 yaptı. 78. Dakikada Iğdır Spor yine Tahir Babaoğlu ile skoru 3-0’a getirdi.

Karşılaşma Ofspor’un 3-0 mağlubiyeti ile sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler