Trabzon takımları dosyası

Sürmenespor moral peşinde! 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Bulancakspor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, bu karşılaşmada alacakları galibiyetle, önlerindeki maçlara daha moralli çıkmak istediklerini söyledi Aydın, son iki hafta

Trabzon takımları dosyası
Sürmenespor moral peşinde!
4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Bulancakspor ile karşılaşacak Sürmenespor'da, kulüp başkanı Akın Aydın, bu karşılaşmada alacakları galibiyetle, önlerindeki maçlara daha moralli çıkmak istediklerini söyledi

Aydın, son iki haftayı kayıpsız atlatarak galip geldiklerini belirterek, ''Bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk. İki haftadır üst üste galip geldik. Düşme potasında uzaklaşmak için hayati derecede önemli puanlar aldık ama hala alt sıralardan kurtulmuş değiliz'' dedi.

Bulancakspor'un ligin en alt sırasında yer almasının kendilerini çok ilgilendirmediğini anlatan Aydın, şunları kaydetti:
''Kesinlikle rakibimizi hafife alacak lükse sahip değiliz. İki haftalık çıkışımızı sürdürmek için bu karşılaşmadan da 3 puan almamız gerekiyor. Düşme potasından biraz olsun uzaklaşmak için kazanmamız gereken bir karşılaşma. Önümüzde 5 maçımız kaldı. Bu karşılaşmalardan en fazla ne kadar puan toplarız, bunun hesabını yapıyoruz. Bulancakspor karşısında alacağımız galibiyetle önümüzdeki maçlara daha da moralli çıkmak istiyoruz.''

Araklıspor final maçına çıkıyor!
TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacak Araklıspor'da, kulüp başkanı Mehmet Özderya, rakipleriyle final maçına çıkacaklarını söyledi.

Özderya, yaptığı açıklamada, ligde en son deplasmanda Pazarspor'a şansız bir şekilde yenildiklerini belirterek, ''Takımımız 6 haftadır yenilmiyor. İkinci devre çok iyi bir performans ortaya koyduk. Şu an ligde bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Yimpaş Yozgatspor ile puanlarımız eşit. Final maçına çıkacağız'' dedi.

Ligin ilk devresinde sahalarında Yimpaş Yozgatspor'u mağlup ettiklerini ifade eden Özderya, ''Yozgat deplasmanına da 3 puan için gideceğiz. Bu maç iki takım için de çok önemli. Kazanan lider olacak, kaybeden ise fırsat tepecek. Böyle önemli bir maçta kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Dışarıda daha rahat oynuyoruz. İnanıyorum ki, şanssızlık yaşamazsak, bu maçtan 3 puan alarak Trabzon'a lider döneceğiz'' diye konuştu.

Trabzon Yalıspor'da hedef 3 puan!
TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, ligde yukarı tırmanmak için rakiplerini yenerek, 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini söyledi.

Kara, yaptığı açıklamada, Kastamonuspor maçının kendileri için büyük bir önemi olduğunu belirterek, ''Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak zorundayız. Ligde yukarıya tırmanmak için rakibimizi yenerek, 3 puanı hanemize yazdırmalıyız. Basamakları yavaş yavaş çıkmak istiyoruz'' dedi.

Takım olarak son haftalarda toparlandıklarını ve iyi futbol oynadıklarını ifade eden Kara, ''Son 3 haftadır takım kötü futbol oynamıyor. Sadece sahamızda beraberlik alıyoruz. Bu hafta Kastamonuspor karşısında sahamızda şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. Önümüzde 5 maç kaldı. Bu maçlarda en az hasarla bitirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Arsinspor'da Tekelioğlu dönemi..
TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un başkanı Paşa Koç, teknik direktör Suat Tekelioğlu ile anlaştıklarını söyledi..

Koç, geçen günlerde teknik direktör Eşref Akyazı'nın görevini bıraktığını ve yardımcı antrenör Yalçın Korkmaz yönetiminde maçlara çıktıklarını belirtti.

Gelinen noktada bir kan değişimine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Koç, ''Suat Tekelioğlu hocamızla sezon sonuna kadar anlaştık. İnşallah takım için bu hoca değişikliği hayırlı olur ve sezon başından beri dile getirdiğimiz gibi bu takımı bu ligde tutmayı başarırız. Umarım bunda da başarılı oluruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler