Tolga'dan taraftara çağrı

Trabzonspor'un kaptanı ve başarılı file bekçisi Tolga Zengin bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde idman öncesinde bir basın toplanısı düzenledi.İşte Tolga'nın açıklamaları;Fenerbahçe maçı zor bir maç ancak atmosferi de güzel bir maç biz seyircimiz önünde

Tolga'dan taraftara çağrı

Trabzonspor'un kaptanı ve başarılı file bekçisi Tolga Zengin bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde idman öncesinde bir basın toplanısı düzenledi.

İşte Tolga'nın açıklamaları;

Fenerbahçe maçı zor bir maç ancak atmosferi de güzel bir maç biz seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımız karşısında 3 puan almak istyoruz. Taraftarlarımız yapılanlar karşısında haklı. Bazı şeyler insanların gözüne sokularak yapıldığı için normal. Bu konuda Tolunay hoca haklı bu gergin ortamdan Fenerbahçe yararlarnıyor ancak biz burada mücadelemizi sürdüreceğiz.

Sezon başından beri bulundğumuz konum Trabzonspor'a yakışmayan bir durum. Kısmetsizlikte var üzerimizde. Olmadık goller yiyip, kaçırıyoruz

Önümüzdeki en iyi hedef kupa görünüyor. Kupayı almak istiyoruz. Ligde en iyi konumda olmak istiyoruz. İstediklerimizi yapamdığımız da oyuncuların morali bozuluyor yeteneklerini gösterememek morallerini bozuyor. Bu durumu düzeltmek istiyoruz. Şimdi burada ne kadar konuşsakta aslında konuşmamız gerekn yer saha.

Bir gol yediğiniz zaman takımın morali düşüyor, mağlubiyetlerin ardından güven kaybı oluyor. Duygusal olarak yaşanan kırgınlık bu. Bu durumda kim ne derse haklı. Trabzonspor'un bu durumda olmaması gerekir. Trabzonspor büyük takım. Kötü tezahuratlara izin vermememiz lazım. Puan olarak daha yüksek olsak hakemlerinde duruşu farklıdır. Doğanın kanunu bu, güçlü olacaksın malzeme vermeyeceksin Çünkü herkes bir açık bekliyor. Taraftaralarımıza buradan çağrım iyi ve kötü günde bize destek versinler. Fernbahçe maçında da sadece bizim yazımızda olup bizi desteklesinler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler