TFF'den saygı duruşu kararı

TFF Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral için saygı duruşu kararı aldı.

TFF'den saygı duruşu kararı

Türkiye Futbol Federasyonu evinde intihar ederek yaşamına son veren Gaziantesporlu Rajtoral için 25 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ve tüm lig müsabakalarından önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını duyurdu.


Türkiye Futbol Federasyonu Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral'in hayatını kaybetmesi nedeniyle alınan kararı resmi siteden duyurdu.

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

"Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral'ın vefatı nedeni ile 25 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ve tüm lig müsabakalarından önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Ayrıca dileyen kulüplerimizin futbolcuları maçlarda siyah kol bandı takabilecek. Frantisek Rajtoral'ın hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntümüzü bir kez daha belirtir; ailesi, Gaziantepspor camiası ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor