TFF bildiğiniz gibi! Şike için...

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, yaptığı açıklamada, "Spor Hukuku açısından dosya TFF için kapanmıştır" dedi.Öte yandan Düren daha sonra şu açıklamayı yaptı:"TFF'nin yetkili kurullarının verdiği kararlar geçerlidir. Bizim için spor huk

TFF bildiğiniz gibi! Şike için...

Türkiye Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, yaptığı açıklamada, "Spor Hukuku açısından dosya TFF için kapanmıştır" dedi.

Öte yandan Düren daha sonra şu açıklamayı yaptı:

"TFF'nin yetkili kurullarının verdiği kararlar geçerlidir. Bizim için spor hukuku açısından bu dosya kapanmıştır. Herhangi bir olağanüstü toplantı yapılmayacak. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, şike ile ilgili kararını açıklamıştı. 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir" ifadelerini kullandı.

“TFF Şikeyi görmemek üzere göreve getirilmiştir”

"Trabzonspor'un saygı durulacak bir girişimi var; 'Kupa bizimdir, şampiyonluk bizimdir' şeklinde. Her şeyden önce mevcut Federasyon, şampiyonluk kupasını Fenerbahçe'den alıp Trabzonspor'a vermesi söz konusu olamaz. Mevcut Federasyon'un misyonu zaten buna ters düşer. Mevcut TFF, 'şikeyi görmemek' üzere göreve getirilmiştir. Bu Federasyon'un normal şartlarda istifa etmesi gerekir. Yargıtay'ın bile onayladığı bir tablo var. Futbol Federasyonu'nun hukuki süreci ile Yargı'nın hukuki süreci çok farklıdır, birbirini bağlamaz. Bağımsız Mahkemeler, 'şike' diyor, TFF ise kapanmıştır diyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler