Süper Lig’de kümede kalma savaşı!

Süper Lig'de alt sıralarda bugün kritik maçlar oynanacak.

Süper Lig’de kümede kalma savaşı!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig'de dün oynanan maçlarla beraber, sıralamada ilk 4 takım belli oldu. Galatasaray şampiyonluğunu ilan ederken, Medipol Başakşehir 2.'liğe, Beşiktaş'ta 3.'lük koltuğuna yerleşti. Son maçını kazanıp rakibinin puan kaybetmesini bekleyen Trabzonspor, Rizespor'u yensede Beşiktaş mağlup olmayınca 4. sırada kaldı.

Küme düşme hattı kızıştı

Ligin son sırasında bulunan Akhisarspor küme düşmeyi garantiledi. 17. sırada 32 puanla bulunan BB Erzurumspor, deplasmanda İM Kayserispor'u mağlup edip, rakipleri Bursaspor ve Göztepe'nin mağlup olmasını bekleyecek. Ligin 16. sırasında 34 puanda bulunan Bursaspor'un da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup edip Göztepe'nin maplup olmasını bekleyecek. Kritik haftada Göztepe ise tarihi bir maça çıkıyor. Evinde MKE Ankaragücü'nü konuk edecek olan Ege temsilcisi kazanması halinde kümede kalacak. Kaybetmesi halinde ise Bursaspor ve BB Erzurumspor'un kümede kalma şansı doğacak.

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU, FİKSTÜR VE MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor