Süper Lig'de goller 2. yarı atıldı

Turkcell Süper Lig'de 12 hafta geride kalırken, takımlar şu ana kadar en çok ikinci yarılarda gol buldu. Ligde şu ana kadar oynanan 96 karşılaşmada toplam 253 gol atılırken, takımlar bu gollerin 107'sini ilk yarıda, 146'sını ise ikinci yarıda kaydettiler.

Süper Lig'de goller 2. yarı atıldı

Turkcell Süper Lig'de 12 hafta geride kalırken, takımlar şu ana kadar en çok ikinci yarılarda gol buldu.

Ligde şu ana kadar oynanan 96 karşılaşmada toplam 253 gol atılırken, takımlar bu gollerin 107'sini ilk yarıda, 146'sını ise ikinci yarıda kaydettiler.

Turkcell Süper Lig'in 2. haftası ikinci yarılarda en çok gol atılan hafta olurken, bu haftada karşılaşmaların ikinci yarılarında toplam 20 gol kaydedildi. Sıralamada 17 golün atıldığı 9. hafta ikinci, 14'er golün kaydedildiği 6, 9 ve 10. haftalar da üçüncü sırada yer aldı.

TRABZONSPOR İLK YARILARDA GÜLÜYOR
Turkcell Süper Lig takımlarından Trabzonspor, ligdeki karşılaşmaların ilk yarılarında 13 golle en çok gol atan takım olma özelliğini taşıyor.

Bordo-Mavililer şu ana kadar oynadığı 11 karşılaşmanın 4'ünde gollerini ilk yarıda buldu.

Trabzonspor, oynadığı karşılaşmaların ikinci yarılarında ise 7 gole imza attı.

İlk yarılarda en çok gol atan takım kategorisinde ikinci sırayı 12 golle Galatarasay elde ederken, sarı-kırmızılılar oynadığı 11 maçın 8'sinde bu yarıda meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Sıralamanın üçüncü basamağında yer alan Bursaspor ve Fenerbahçe, bu yarıda 9 kez rakip fileleri havalandırdı.

Turkcell Süper Lig puan cetvelinde ilk üç sırada bulunan Fenerbahçe, Galatarasay ve Beşiktaş, şu ana kadar oynadıkları karşılaşmalarda en çok ikinci yarılarda gol attılar.

'İstanbul takımları  karşılaşmaların ilk yarılarında toplam 25 gol kaydederlerken, ikinci yarılarda rakip fileleri 34 kez havalandırdılar.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş arasında İkinci yarılarda en çok gol atan takım ise Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılılar şu ana kadar oynadığı 12 karşılaşmanın ikinci yarılarında 15 gol kaydetti. Galatasaray şu ana kadar oynadığı 12 karşılaşmada hem ilk, hem de ikinci yarıda gol atma başarısı gösterdi.

İkinci yarıda en çok gol atan takımlar sıralamasında sarı-kırmızılı ekibi 13 golle ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe takip ederken, Beşiktaş 6 golle üçüncü sırayı elde etti.

BURSASPOR, İKİNCİ YARI AÇILIYOR
Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor, oynadığı 12 karşılaşmada ikinci yarılarda attığı 17 golle, bu yarıda en çok gol atan takım unvanına sahip oldu.

Yeşil-beyazlılar Kasımpaşa, Eskişehirspor, Manisaspor ve Antalyaspor ile oynadığı karşılaşmalarda 7 gole imza atarken, bu gollerin hepsini ikinci yarıda kaydetti.

Ligde karşılaşmaların ikinci yarılarında en çok gol atan takım sıralamasında ikinciliği 15 golle Galatasarasay elde ederken, 13 golle Fenerbahçe üçüncü sırada yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de ikinci yarılarda en az gol atan takım kategorisinde ise ilk sırayı Denizlispor aldı. Karşılaşmaların ikinci yarısında şu ana kadar sadece 3 gol atan yeşil-beyazlılar, bu golleri Sivasspor, Manisaspor ve Bursaspor maçlarında kaydetti.

Turkcell Süper Lig'de şu ana kadar oynanan karşılaşmalarda takımlar ilk yarılarda  107 gole imza atarken, ilk yarılarda en çok gol atılan hafta 5. hafta oldu. Bu haftada ekipler, karşılaşmaların ilk yarılarında ağları 13 kez havalandırdı. Ligin 9. haftası ise 12 golle ilk yarılarda en çok gol atılan ikinci hafta oldu. Ligde yer alan 17 takım, 4. ve 10. haftada ise ilk yarılarda 11 gole imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler