Süper Lig ekibi yeni yeni hocasını buldu

Süper Lig ekibi yeni hocasını buldu. Trabzonspor maçından sonra istifa etmişti.

Süper Lig ekibi yeni yeni hocasını buldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Teknik Direktör Hikmet Karaman ile anlaştı. 

Trabzonspor maçı sonrasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasını kabul eden Kayserispor Yönetimi, yeni teknik direktörü ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, geçmiş yıllarda da Kayserispor'da görev yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman ile anlaşmaya vardı. 

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Görüştüğümüz hocalar arasında yaptığımız incelemeler neticesinde bize en uygun ismin Hikmet Karaman olduğu kanaatine vardık. Kendisiyle yaptığımız görüşme olumlu geçti. Anlaşmaya vardık. Kayserispor camiası için hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Hikmet Karaman'ın gerek Kayseri'yi gerekse Kayserispor'u son derece iyi bildiğini söyleyen Başkan Erol Bedir, "Kayserispor'a yeni bir heyecan vereceğine inandığımız Hikmet Karaman, takımımızın başına geçmeyi, bu zorlu süreçte bizimle mücadele vermeyi, şartlarımız dahilinde kabul etti. Kararımızı Karaman'dan yana verdik. Sadece resmi imzalar atılmadı. O da yarın atılacak" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler