Şener "Devam edin" dedi

Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, Trabzon'da futboldan sonra basketbolun 2. branş haline geldiğini ve bundan sonra çıtanın daha da yükselmesinin artık kaçınılmaz olduğunu söyledi. Trabzon'da Sancak Plaza'da kulüp binasında ge

Şener "Devam edin" dedi

Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, Trabzon'da futboldan sonra basketbolun 2. branş haline geldiğini ve bundan sonra çıtanın daha da yükselmesinin artık kaçınılmaz olduğunu söyledi.

 

Trabzon'da Sancak Plaza'da kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıya Hekimoğlu'nun yanı sıra yöneticiler Ceyhun Eskici ve Ahmet Sarı da katıldılar.

 

Celil Hekimoğlu, her fırsatla dile getirdikleri gibi hedeflerini Beko 1. Ligi olduğunu belirtereK, “İlk 4 maçımızı kazandık. Bu maçlar arasında Beykoz'u yendik ki bana göre Beko Ligi'nin en iddialı takımlarından biriydiler. Şimdi önümüzde çok dana zor bir maç var. Selçuk Üniversitesi en önemli maçımız. Ben diyorum ki basketbol severler saat 16.00'da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'na 19.00'da da Hami'nin maçına Avni Aker'e gelsinler” dedi.

 

ŞENER 'DEVAM EDİN' DEDİ

Sözlerinde kamuoyunda bir takım yanlış anlaşılmalar olduğunu ifade eden Hekimoğlu, “Kombine bilet uygulaması yaptık. 150 bin TL kasamıza girdi. Bizim başka hiçbir gelirimiz yok. 2 trilyona kadro yaptık. 150 bin TL'ye ihtiyaçları mı var dendi. Yanlış. Kısıtlı imkanları olan bur takımın para girdisine tabiî ki ihtiyacı vardır. Kombinelerde biraz sıkıntı oldu, o sorun da çözülecek. Trabzonspor Kulüp yönetimiyle hiçbir sorunu olmadığını anlatan HekimoğlU, “Sayın başkanımız Sadri Şener basketbol kulübünün devam etmesini istedi. Onlar bize manevi olarak destek oluyorlar. Bu takım Beko Ligi'ne çıkarsa imkanları genişleyecek. Trabzonspor isterse yönetimi alabilir. Biz burada fahri de olsa görev yaparız” şeklinde konuştu.

 

Umut Tınay ile anlaştıklarını kulüple hiçbir sorunu olmadığını belirten Hekimoğlu sözlerinde Trabzon Belediyesi'ne, Gençlik Spor il Müdürü Şerif Özgür'e ve KTÜ Rektörü İbrahim Özen'e çok teşekkür etti.

 

Trabzonspor futbol takımının son maçlarda kötü gittiğini ancak toparlanacağına inandığını söyleyen Celil Hakimoğlu, önemli olanın böyle zamanlarda takıma yönetime destek olunması gerektiğini ifade etti.

 

ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE

Trabzonspor Basketbol Takımı Yöneticisi Ceyhun Eskici de yaptığı açıklamada takımın işleyişiyle ilgili olarak: “Gerçekten çok iyi bir kadroyu bir araya getirdik. Sporcular Trabzon'da huzurlular. Arkadaşlarımızdan 3'ü evli. Çoğu zaman yemeklerini beraber yemekteler. İyi bir antrenörümüz var. Bazı maçlarda sıkıntı yaşadığımız oluyor. Ancak gittikçe üstüne koyuyoruz. Bu ligde ilk 8'e girerek Play-Off'lara kalacağız. Esas hedefimiz Play-Off'lardır.  Beko Ligi'ne bu yıl çıkacağımızı düşünüyorum. Gerçek performansımız bu anlamda Play-Off maçlarında ortaya çıkacaktır. Umut Tınay da bu süre içinde hazır olacak. Onun da bize çok katkı sağlayacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor