Şakar "O kupa Trabzon'a gelecek"

 Yargıtay Aziz Yıldırım'ın ceza Eski asbaşkan Nevzat Şakar, şike davasının görüldüğü İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kendisi ve eski başkan Sadri Şener hakkında beraat kararı verdiğini hatırlatarak, 'Yargıtay'ın da onamasından dolayı Trabzonspor adın

Şakar "O kupa Trabzon'a gelecek"

 

Yargıtay Aziz Yıldırım'ın ceza

 

Eski asbaşkan Nevzat Şakar, şike davasının görüldüğü İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kendisi ve eski başkan Sadri Şener hakkında beraat kararı verdiğini hatırlatarak, 'Yargıtay'ın da onamasından dolayı Trabzonspor adına sevinçliyiz. Zaten böyle bir şey olamadığını tüm kamuoyu biliyordu. En azından bizim adımıza adalet yerini buldu diye düşünüyorum' dedi.

 

Yargıtay'ın bu kararının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni bir değerlendirme yapması gerektiğini ifade eden eski asbaşkan Nevzat Şakar, 'Trabzonspor hak ettiği kupayı müzesinde görecektir, görmelidir. Bundan sonra TFF veya Kurullar daha sağlıklı düşünüp yeni bir karar verecektir. Muhtemelen en kısa sürede kupamız da müzemize gelecektir' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler