Şakar başarısızlık için ne dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar lig’de 3 maçı değerlendirdi.Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar Lig’de yeni bir kadro oluşturduklarını ve transferin son gününde dahi kadroya kattıkları yeni oyuncular olduğunu ifade ederek “Ligin ertelenmesi ve şampiyonl

Şakar başarısızlık için ne dedi

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar lig’de 3 maçı değerlendirdi.

Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar Lig’de yeni bir kadro oluşturduklarını ve transferin son gününde dahi kadroya kattıkları yeni oyuncular olduğunu ifade ederek “Ligin ertelenmesi ve şampiyonlar Ligi maç takviminden dolayı sıkıntı yaşıyoruz, henüz lige tam anlamıyla bile adapte olmuş değiliz, bunun yansımaları istemediğimiz puan kayıplarına neden oluyor” dedi.

Ligdeki kötü gidişatın en büyük nedenini yoğun maç trafiği ve yeni oluşturulan bir kadroya bağlayan asbaşkan Şakar “Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, belli program içinde en iyisini yapmak için çaba sarf ediyor, adeta Trabzonspor tesislerinden dışarı çıkmıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor