Şahin'den olumlu sinyal!

Trabzonspor'un Antalya kampındaki tek yeni transfer olarak dikkat çeken Şahin Aygüneş, Kasımpaşa maçındaki performansıyla dikkat çekti.Etkili bir futbol sergileyen 23 yaşındaki forvet, özellikle attığı şık paslarla ve mücadeleci yapısıyla alkış aldı. Must

Şahin'den olumlu sinyal!

Trabzonspor'un Antalya kampındaki tek yeni transfer olarak dikkat çeken Şahin Aygüneş, Kasımpaşa maçındaki performansıyla dikkat çekti.

Etkili bir futbol sergileyen 23 yaşındaki forvet, özellikle attığı şık paslarla ve mücadeleci yapısıyla alkış aldı. Mustafa Akçay, yeni öğrencisiyle ilgili olarak, “Şahin kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi. Sorumluluk verdiğimiz ve fiziksel olarak iyi duruma geldiğinde takımımıza çok yararlı olacağını düşünüyorum”  ifadelerini kullandı. Genç oyuncunun arkadaşlarıyla çabuk kaynaşması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor