Rizespor'da tek hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig'de yarın Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor, sahasındaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0, ligin 3'üncü haftasında Kayseri Erciyespor'u ve 5'inci haftada Bursaspor'u 2

Rizespor'da tek hedef galibiyet

Spor Toto Süper Lig'de yarın Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek Çaykur Rizespor, sahasındaki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği'ni 1-0, ligin 3'üncü haftasında Kayseri Erciyespor'u ve 5'inci haftada Bursaspor'u 2-1'lik sonuçlarla mağlup ederek sahasındaki 3 maçını kazanan yeşil-mavililer, Medical Park Antalyaspor maçıyla da sahasında 4'te 4 yapmayı hedefliyor.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Medical Park Antalyaspor'un son maçta Beşiktaş'ı 2-0 gibi net bir skorla yendiğini belirterek, "Rakibimiz Beşiktaş maçı ile 3 puanın yanı sıra çok büyük moral kazandı. Süper Lig'in önemli ekiplerinden biri. Kaliteli futbolculara sahipler. Çok gol yemeyen, kolay kaybetmeyen bir ekibe karşı oynayacağız. Bu denli güçlü bir rakibe karşı işimizin zor olduğunu biliyoruz" dedi.

İç saha maçlarında taraftar ile bütünleştikleri zaman çok iyi işler yaptıklarını ifade eden Ferah, şöyle devam etti:

"Ligde geride kalan 6 haftada kendi sahamızda oynadığımız 3 maçı da galibiyet ile kapatmayı başardık. İç sahada yakaladığımız galibiyet serisini Medical Park Antalyaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Sahamızda taraftarımız da bize büyük katkı sağladı. Maç içerisinde zaman zaman fiziksel olarak zorlandığımız anlarda onların desteği bizi oyunun içerisinde tuttu. Medical Park Antalyaspor maçında da aynı gücü onlardan alacağımıza inanıyorum." 

Ferah, Kıvanç Karakaş'ın cezası, Eren Albayrak ve David Depetris'in de sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayacağına değinerek, "Biz iyi bir ekibiz. Saha içerisinde kim olursa olsun futbolcularımız oyun planı içerisinde elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Oyuncularımız Rıza hocanın oyun planına bağlı olarak üzerlerine düşeni yerine getirecektir" diye konuştu.

Karadeniz ekibinin Medical Park Antalyaspor maçına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Viera, Sezer Özmen, Ali Adnan, Kağan Söylemezgiller, Sylvestre, Sercan Kaya, Tevfik Köse, Florin Cernat ve Kweuke muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor