Rize'de sıcak saatler

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yeşil-Mavililer, Kasımpaşa maçına altyapı hocası Mehmet Ali Karaca yönetiminde çıkacak.Büyük ölçüde anlaşılan Ziya Doğan ve Erol Azgın ikilisinden birinde karar kılınıp, hafta sonu açıklanacak.Üst üste alınan kötü son

Rize'de sıcak saatler

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yeşil-Mavililer, Kasımpaşa maçına altyapı hocası Mehmet Ali Karaca yönetiminde çıkacak.

Büyük ölçüde anlaşılan Ziya Doğan ve Erol Azgın ikilisinden birinde karar kılınıp, hafta sonu açıklanacak.

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın görevine son veren Çaykur Rizespor'da, hareketli günler yaşanıyor.

Hafta sonunda zirvenin iddialı takımı Kasımpaşa'ya konuk olacak Yeşil-Mavililer'de, altyapı hocası Mehmet Ali Karaca bu maçta Karadeniz temsilcisinin başında olacak. Teknik direktör arayışları doğrultusunda görüşmeleri tamamlayan Çaykur Rizespor Yönetimi, kesin kararını maçın ardından verecek.

Erol Azgın'la yapılan temastan olumlu bir şekilde ayrılan Yeşil-Mavililer, Ziya Doğan'la da maddi konularda anlaşmaya vardı. Fakat hem taraftarların, hem de camiadaki önemli isimlerin Doğan'a daha sıcak baktığı öğrenildi.

Tüm bu gelişmeler ışığında son bir yönetim kurulu toplantısı yapacak olan Yeşil-Mavililer, hangi hocada karar kıldığını pazar günü açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor