Rigobert Song'un ifadesi alınacak

G.Saray'ın 2006 yılına dair teşvik şüphelerinde oklar, kulüpten 1 milyon $ artı 380 bin Euro tazminat aldığı söylenen Song'u göstermeye başladı. Kamerunlu'nun ifadesine başvurulması bekleniyor.Eski başkan Adnan Polat ile sportif direktör Bülent Tulun aras

Rigobert Song'un ifadesi alınacak

G.Saray'ın 2006 yılına dair teşvik şüphelerinde oklar, kulüpten 1 milyon $ artı 380 bin Euro tazminat aldığı söylenen Song'u göstermeye başladı. Kamerunlu'nun ifadesine başvurulması bekleniyor.

Eski başkan Adnan Polat ile sportif direktör Bülent Tulun arasındaki mektuplaşma ile başlayan ve ucunun 2005-06 sezonuna kadar ulaştığından şüphe edilen krizde yeni bilgilere ulaşıldı..

İddiaya göre; İstanbul Emniyeti, 2006 yılına ait teşvik primi olduğu iddia edilen 1 milyon dolarlık harcamayla ilgili ibraz edilen belgeleri yetersiz bulurken, Polat ile Tulun'un yeniden ifadeye çağrılması gündeme geldi.. G.Saray kulübünden bazı kaynaklar ise şu açıklamayı yaptı:

- "Bİz emniyete gazete küpürleri ile desteklenmiş pek çok belge ulaştırdık.. 2006 döneminde kulüpten yapılmış 1 milyon $ artı 380 bin Euro'luk bir ödemeyle ilgili hepsini de.. Bu ödeme eski oyuncumuz Rigobert Song'a yapılmış.."

YÖNETİM KARARI VAR

- "Konu tamamen Song ile ilgili.. Özhan Canaydın, Song'u transfer ederken menajeri Bruno bizden teminat mektubu istemiş.. Özhan Abi ise "Benim kefaletim varken ne teminatı" demiş ve mukaveleye "Vadesi gelen taksitlerde geç kalınan her gün için 1000 Euro ceza ödenir ve bu ceza katlanarak devam eder.." Sonuçta Song'a yapılan ödemeleri geciktirdiğimiz için 3.6 milyon dolar ekstra para ödemekle yükümlü olmuşuz.. Elimizde bir yönetim kurulu kararı var.. Bu karara göre, Song ile tazminatın azaltılması için pazarlıklara başlamışız.. Günün sonunda 1 milyon $ artı 380 bin Euro'luk ödeme yaparak uzlaşma sağlamışız.."

- "Song'a yapılan ödemenin makbuzu yok ama kendisinden G.Saray'dan hiçbir alacağının kalmadığına dair ibraname almışız.. Song bu kadar büyük bir meblağdan vazgeçmeyeceğine göre parayı bizden almış ki, bizi ibra etmiş.. Emniyet makbuz olmamasını başka türlü yorumluyor olabilir.. Ancak ibraname, makbuzdan daha önemli bir belge sayılır.."

TELEFONA ÇIKMIYOR

- G.Saray mektup kriziyle başlayan teşvik iddialarını ciddiye almıyor ama soruşturmanın Song'a yönelmesi bekleniyor.. Buna göre emniyet, Song'un ifadesine başvurarak makbuzu bulunmayan 1 milyon dolarlık ödemenin doğruluğunu öğrenmeye çalışacak..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor