Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçelileri kızdıran şampiyonluk yorumu

Açık ara lider Trabzonspor'un puan kayıpları yaşaması Fenerbahçelileri hayal dünyasına soksa da Rıdvan Dilmen'in yorumu sarı lacivertli taraftarları çok kızdırdı

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçelileri kızdıran şampiyonluk yorumu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Göztepe ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler; karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken, lider Trabzonspor ile puan farkını bitime 5 hafta kala 11'e düşürdü. Şampiyonluk rüyası görmeye başlayan Fenerbahçeli taraftarları Rıdvan Dilmen yorumları ile uyandırdı.

Fenerbahçeli futbolseverler, ligin sona ermesine 5 hafta kala lider Trabzonspor ile puan farkının 11'e inmesinin ardından ihtimali düşük olsa da şampiyonluk için hesaplamalara başladı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise TRT Spor'da yaptığı yorumlarla şampiyonluk favorisini net bir şekilde açıkladı.

"KIRMIZI KAR YAĞMAZSA..."

Dilmen, Trabzonspor'un şampiyon olacağını söyleyerek  "Kırmızı kar yağarsa ancak olağanüstü durumlar olur. 4 puan yeten bir Trabzonspor var. Fenerbahçe'nin bütün maçlarını kazansa dahi şampiyonluk ihtimalini görmüyorum ben." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN TEPKİ

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in bu yorumları, Fenerbahçe taraftarından tepki çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor