Özak Trabzonspor idmanında

Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve beraberindekiler de akşam antrenmanını ziyaret e

Özak Trabzonspor idmanında
Trabzonspor Ankaragücü maçı hazırlıklarını bu akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve beraberindekiler de akşam antrenmanını ziyaret ettiler.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşen Bakan Özak, Trabzonspor'a Ankaragücü maçında başarılar diledi.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Tayfun katılmazken, Zafer ve Yattara takımdan ayrı doktor kontrolünde çalıştı.

Antrenmanda düz koşunun ardından yarı sahada taktik çalışması gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler