''Onur'' varsa rakip yok!

Kendisine verilen şansı hayli iyi kullanan Onur Kıvrak'ın adı artık Trabzon'un sınırlarını aştı, milli takım için konuşulmaya başlandı. Trabzonspor'un büyük' maç hasreti yaşadığı son 3 yıl içinde kazanılan iki karşılaşmanın da kalecisi Onur'dan başkası de

''Onur'' varsa rakip yok!

Kendisine verilen şansı hayli iyi kullanan Onur Kıvrak'ın adı artık Trabzon'un sınırlarını aştı, milli takım için konuşulmaya başlandı. Trabzonspor'un büyük' maç hasreti yaşadığı son 3 yıl içinde kazanılan iki karşılaşmanın da kalecisi Onur'dan başkası değildi. İşte Bordo-Mavililer'in yeni gözbebeği Onur'un hedefleri.

'Övülmek çok güzel'

Deneyimli, kendini kanıtlamış abilerimin benimle ilgili sözlerinden büyük haz alıyorum. Ancak kendimi çok geliştirmem gerekiyor. Karşıyaka'dan ilk geldiğimde amacım Trabzonspor'un kalesini devralmaktı, başardım. Sırada milli forma var, Trabzonspor'da oynamak da bu konuda büyük avantaj. Çok gencim ve kalecilik diğer mevkilere oranla çok daha fazla olgunluk gerektiriyor. Eksiklerimi biliyorum, üzerinde çalışıyorum. İki ismin de benim için şans olduğuna inanıyorum. Biri hocam Şenol Güneş, diğeri de abim Tolga Zengin.

'Ne varsa yerlide var!'

Trabzon'da bana inanılmaz bir yakınlık gösterildi, ilk günden beri. Hatta zaman zaman yaptığım hatalarımı bile görmezden geldiler. Ben şanslıyım ve negatif bir baskı hissetmedim. Yerli bir kaleci için bu değerli bir nokta. Ayrıca Trabzonspor'un büyük başarılarına baktığınızda da kadronun kalecisinin hep yerli olduğunu görebilirsiniz.

'İngiltere ya da İspanya'

Trabzonspor'a kupa kazanmak, milli takıma gitmek için geldiğimi hep söyledim. Şampiyonluk bu camia için çok değerli, tatmak istiyorum. Avrupa'yı ancak bu olgunluk sürecinden sonra düşünebilirim. Avrupa denildiğinde de benim aklıma hep İngiltere ve İspanya geliyor. Bu güne kadarki planlarım tuttu, umarım bunu da başarabilirim. Avrupa'da ve dünyada futbol stili değiştiği için belki kaleciler biraz geri planda kaldı ama bakış açısı değişmeli. Evet, büyük takımların kalecileri daha az popüler ama bunun sebebi onlara artık fazla iş düşmüyor olması.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor