Ömer Aysan: Bu bir iftiradır!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 20 Eylül Salı günü oynanan ve 1-1 berabere biten Fenerbahçe-Manisaspor maçının yankıları sürüyor.Türkiye'de ve dünyada bir ilk yaşanıp 41 bin bayan ve çoçuk seyircinin stadı doldurduğu ve Manisaspor'a 1 puanı getiren g

Ömer Aysan: Bu bir iftiradır!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında 20 Eylül Salı günü oynanan ve 1-1 berabere biten Fenerbahçe-Manisaspor maçının yankıları sürüyor.

Türkiye'de ve dünyada bir ilk yaşanıp 41 bin bayan ve çoçuk seyircinin stadı doldurduğu ve Manisaspor'a 1 puanı getiren golü atan Ömer Aysan'ın maç sonu tribünlere öpücük attığı iddia edilmişti. Aysan iddialara cevap verdi.

Kendisine yapılanın büyük bir iftira olduğunu belirten Ömer Aysan, konunun çok saçma olduğunu söylerken; "Bana yapılan bir iftiradır. Ne haddime kalkıp 45 bin bayana öpücük atıcam. Teyzemlerde stattaydı. Ben onlara el salladım. Maç öncesi de el sallamıştım.

Yayıncı kuruluştan bakıp görebilirler. Benim akrabalarım maça gelemez mi? Ben işimi yaparım. Futbolumu oynarım. Üzerime düşen görev bu. Daha önce de o statta galip de geldim. Erkek doluyken tribünlere hiç bir hareketim olmadı. Bu iftirayı atanları vicdanları ile baş başa bırakıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor