Mehmet Özdilek: “Trabzonspor’la oynamak kolay değil”

Mehmet Özdilek maç öncesi konuştu.

Mehmet Özdilek: “Trabzonspor’la oynamak kolay değil”

Haber61 – Spor Servisi – Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Trabzonspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Özdilek, “8. günde 3. büyük maçımız. Trabzon’daki maçta kırılma noktaları vardı. Hakemin vereceği bir karar maçı değiştirebilirdi. İyi mücadele den bir takımım var. Sakat olan oyuncularımız var. Sakatlıktan gelen, rahatsızlığı olan oyuncular var. Sağlıklı oyunculardan kadro yapmaya çalışırken bu maçı ve önümüzdeki maçı düşündük. Enerjisi yüksek bir takım, tur atlayabilirsek mutlu olacağız ama ne olursa olsun mücadelemizi sürdüreceğiz. 2-0 kolay değil. Türkiye’nin ofansif gücü en iyi olan takımına karşı oynayacağız. Trabzonspor’la içerde yada dışarda da oynamak kolay değil. İstek ve coşkuyla oynarken savunma anlamında da dikkatli olmamız lazım. Stada gelenlerin mutlu olacağı bir mücadele ortaya çıkacak. Biz takım olarak sahaya çıktığımızda enerjimizi sahanın tamamına yansıtmak çok önemli. Sıkıntı yaşadıkları pozisyonlardan yararlanmamız lazım. Yakaladığımızı değerlendirirsek oyuna girebiliriz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor