Meğer sen neymişsin İlker Yasin!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Serdar Bali'den İlker Yasin'le ilgili çarpıcı sözler.İşte Bali'nin o anektodu: "1975 Trabzonspor ilk defa yurt dışına gidiyor. İzlanda'nın Rekjavik takımı, Trabzonspor'lular Türkiye'nin en gözde futbolcuları, bütün bas

Meğer sen neymişsin İlker Yasin!

Trabzonspor'un eski futbolcularından Serdar Bali'den İlker Yasin'le ilgili çarpıcı sözler.

İşte Bali'nin o anektodu: "1975 Trabzonspor ilk defa yurt dışına gidiyor. İzlanda'nın Rekjavik takımı, Trabzonspor'lular Türkiye'nin en gözde futbolcuları, bütün basın Ts'Li futbolculardan haber bekliyor.

Uzun saçlarla hepimiz havalıyız, iderecimiz rahmetli Ruhan Öngür "çocuklar Görele'li bir hemşerimiz spor muhabirliğine başlamış hatırım için ona yabancılık çektirmeyin" diyor. Bizde "gel hemşerim ne içersin" diye içimize aldık.

Bizden ilk ağız haberi o vermeye başladı, içimize almıştık. Basın da aranılan oldu, TS' den faydalandı ve büyüdü. Sonra ne mi oldu? ekmek yadiği kaba b*k atmaya başladı. Ts'nin en büyük düşmanı oldu...

Bizim sayemizde büyüyen bu şahıs kim mi? sıkı durun... İlker Yasin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler