Lucescu'ya büyük şok!

Galatasaray'ın Roberto Mancini'nin alternatifi olarak düşündüğü Mircea Lucescu'dan açıklamalar geldi. Rumen basınına konuşan Lucescu, Ukrayna'daki iç savaş ve gelecek planları hakkında konuştu. Tecrübeli teknik direktör iç savaşın kapıya dayandığı ülkede

Lucescu'ya büyük şok!
Galatasaray'ın Roberto Mancini'nin alternatifi olarak düşündüğü Mircea Lucescu'dan açıklamalar geldi.
 
Rumen basınına konuşan Lucescu, Ukrayna'daki iç savaş ve gelecek planları hakkında konuştu.
 
Tecrübeli teknik direktör iç savaşın kapıya dayandığı ülkede çalışmaya devam edece misiniz şeklinde gelen soruya: "Şu an Shakhtar Donetsk'ten ayrılmam mümkün değil. Benim için doğru zaman değil. Çok zaman geçirdim. Bu çılgınlık elbet sona erecek. Buna inanmalıyız. Avrupa'daki etkileri görüyoruz, hızla normale dönecektir" dedi ve kapıları kapattı.
 
HESAPLARINA EL KONULDU
 
Ukrayna'daki problemler sebebiyle banka hesaplarına el konulan ve bloke durumuna alınana Lucescu, bununla ilgili gelen soruya ise: "Benim için bu problem değil. Başkan Rinat Akhmetov, çok güçlü bir adam. 2-3 günlük bir gecikme olsa da bu tip sıkıntılar çözülüyor." dedi.
 
Bu konu hakkında muhabirin ısrarlı sorusu üzerine ise Lucescu: "Bu kişisel bir şey. Ne olduğu sizi ilgilendirmez. Şu an her şey iyi durumda. Sıkıntı olabilecek bir durum yok. Bundan daha önemli şeyler var. Ukrayna'da şiddetin durması" ifadelerini kullandı.
 
Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın "Roberto Mancini'nin 15 Haziran'a kadar süresi var. İsterse ayrılabilir" açıklamalarından sonra Lucescu'nun Galatasaray'ın başına getirileceği yönünde spekülasyonlar yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler