Kadro dışı bırakıldı, alemlere daldı

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteğiyle Anderlecht’le oynanan ilk maç sonrasında kadro dışı bırakılan ve satışa çıkarılan Sercan Yıldırım, arkadaşlarıyla gününü gün ediyor.Yeşil-Beyazlı takımın alt yapısından yetişen renkli özel hayatı v

Kadro dışı bırakıldı, alemlere daldı

Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteğiyle Anderlecht’le oynanan ilk maç sonrasında kadro dışı bırakılan ve satışa çıkarılan Sercan Yıldırım, arkadaşlarıyla gününü gün ediyor.

Yeşil-Beyazlı takımın alt yapısından yetişen renkli özel hayatı ve performansındaki düşüş sebebiyle gözden çıkarılan genç futbolcu, alem yaparken arkadaşlarıyla çektirdiği bir fotoğrafı hayranları ile paylaştı. Genç yıldız twitter'da yakın arkadaşları ve şarkıcı Fettah Can ile çektirdiği fotoğrafı yayınlarken yorum olarak, “En kötü günümüz böyle olsun” ifadesini kullandı. Bu arada transferi kapatan Bursa, kadrosuna kattığı Tagoe, Basser ve Adem için yarın imza töreni yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor