İşte Beşiktaş'ın kadrosu

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bugün Trabzon'a gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan öğle saatlerinde kalkan uçakla Trabzon'a hareket eden siyah-beyazlı kafilede, sakatlıkları süren Almeida, Uğur, Dentinh

İşte Beşiktaş'ın kadrosu

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş, bugün Trabzon'a gitti. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan öğle saatlerinde kalkan uçakla Trabzon'a hareket eden siyah-beyazlı kafilede, sakatlıkları süren Almeida, Uğur, Dentinho'nun yanı sıra milli takım kampında bulunan Muhammed Demirci yer almadı. Tedavileri devam eden Mustafa Pektemek ve İsmail Köybaşı ise maçta görev alamayacak olmalarına rağmen kafilede yer aldılar. 
 
Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Olcay Şahan, Beşiktaş'ın maçta favori gösterilmesinin olumsuz bir durum yaratmayacağını ifade ederek, "Fenerbahçe galibiyetinin ardından Trabzonspor maçından da 3 puan almak istiyoruz. Beşiktaş büyük bir takım ve ligde çıktığı her maçta favori gösterilmesi çok normal. Bu durum bizi etkilemeyecektir. Çıkıp elimizden gelen en iyi oyunu ortaya koymaya çalışacağız" dedi. 
 
Kaptan İbrahim Toraman ise Trabzonspor deplasmanının her zaman zorlu geçtiğini belirterek, şunları söyledi: 
 
"Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Trabzonspor deplasmanı her zaman zor bir deplasman olmuştur. Biz oradan 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar bazı şeyleri başardık. Bundan sonra da elimizden geleni yapacağız." 
 
Futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı’nın başkanlığında Trabzon’a giden Beşiktaş kafilesinde şu oyuncular yer alıyor: Cenk Gönen, McGregor, Emre Metin, Hilbert, Mehmet Akgün, İbrahim Toraman, Sivok, Ersan Adem Gülüm, Escude, Gökhan Süzen, Emre Özkan, Necip Uysal, Fernandes, Hasan Türk, Veli Kavlak, Holosko, Mehmet Akyüz, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Erkan Kaş, Sinan Kurumuş, Niang.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler