Haber61'in spor ajandası

KÖKSAL GÜNEY İSTİFA EDECEKMİŞ AMA…Son olaylı genel kurul sonrası en fazla eleştirilen yöneticilerin başında gelen Köksal Güney eş dost ziyaretlerinde  en çok karşılaştığı soru ‘sen bu yönetimde nasıl göreve devam edebiliyorsun ? istifa etsene” şeklinde ol

Haber61'in spor ajandası

KÖKSAL GÜNEY İSTİFA EDECEKMİŞ AMA…

Son olaylı genel kurul sonrası en fazla eleştirilen yöneticilerin başında gelen Köksal Güney eş dost ziyaretlerinde  en çok karşılaştığı soru ‘sen bu yönetimde nasıl göreve devam edebiliyorsun ? istifa etsene” şeklinde oluyormuş.

Köksal  Güney’in bu sorular karşısında verdiği cevap bir hayli enteresan ‘Ben istifa etmeyi düşünüyorum ama ben istifa edersem başkan İbrahim  Hacıosmanoğlu da istifa edeceğini söyledi. Kulüp o zaman kaosa girer o nedenle istifa etmiyorum‘ diyormuş.

ÖNDER KARADUMAN DA ADAY OLABİLİR

ÖNDER KARADUMAN DA ADAY OLABİLİR

Yönetim kongre yapmamak, süreci aralık ayına kadar taşımak için her yolu denerken, kongre takvimi henüz belli olmamışken camiada aday bolluğu yaşanıyor .

Celil Hekimoğlu , Emin Kahraman ve Sebahattin Çakıroğlu basın toplantısıyla ‘adayız’ dememelerine rağmen çalışmalarını sürdürüyor.Olası bir kongrede Muharrem Usta’nın da aday olması kesin ve bu isimlere her gün yeni isimler ekleniyor. Murat Bozoğlu derken son olarak Faruk Özak yönetimi döneminde görev alan Önder Karaduman’ın da  Trabzonspor başkanlığı için nabız yoklamaya başladığı söyleniyor . Kongre ne zaman yapılır bilinmez. ancak camiada bütünlük sağlanmadığı takdirde görünen o ki çok adaylı bir genel kurul yaşayacağız.

YÖNETİM TÜRKİYE HARİTASINI ŞAŞIRMIŞ

 

YÖNETİM TÜRKİYE HARİTASINI ŞAŞIRMIŞ

Trabzonspor avukatı Fuat Göktaş  Yargıtay 18. Hukuk Dairesinin vermiş olduğu onama kararının düzeltilmesi ve Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin vermiş olduğu kararın bozulması için hazırlanan itiraz dilekçesini  Tekirdağ üzerinden Trabzon 1. Asliye hukuk mahkemesine gönderdi. Ancak başvurunun Tekirdağ’dan yapılmasına kongre bekleyenler  tepki gösterdi. Tepki gösterenler ‘ yönetim belli ki koltuğu bırakmak istemiyor itiraz dilekçesini Trabzon yerine Tekirdağ’dan yapmak bunun net bir göstergesidir. Yönetimin bu davranışı kabul edilemez” ifadelerini kullanıyor.

Bu noktada gözden kaçan bir ayrıntı  var; Madem  Trabzonspor yönetiminin amacı kongre sürecini uzatmaksa neden Edirne’den değil de , Tekirdağ’dan başvuru yaptılar. Oysaki Edirne Türkiye’nin en uç noktası. Sanırız yönetimin coğrafya bilgisi biraz zayıf...

HEKİMOĞLU ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

 
HEKİMOĞLU ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Yaklaşık bir yıldır Trabzonspor kongresi için hazırlık yapan Celil Hekimoğlu durmadan, yorulmadan çalışmalarına devam ediyor.

Fırsat buldukça Trabzon’da ve il dışında bulunan genel kurul üyelerinin ayağına giden Celil Hekimoğlu planlarını, Trabzonspor kongresine yönelik kurtuluş reçetesini genel kurul üyeleriyle yüz yüze görüşerek anlatıyor . Hekimoğlu’nun bu çıkışı genel kurul üyelerinden takdir topluyor.

58 YAŞINDA İKİNCİ KEZ BABA OLAN TENİK ADAM

 

58 YAŞINDA İKİNCİ KEZ BABA OLAN TENİK ADAM

Trabzonlu teknik adam Mehmet Birinci’nin üniversite de okuyan bir kızı var . Yıllardır babasına kardeş istediğini söyler dururmuş . Kızlarının bu isteğine kayıtsız kalamayan Birinci ailesi tüp bebekle ikiz kız çocuk dünyaya getirdiler.

58 yaşında ikinci kez babalık sevinci yaşayan Mehmet hocanın keyfine diyecek yokmuş . Bir kızı varken birden üç kızı olan Mehmet Birinci uzun bir aradan sonra baba olmanın mutluluğunu yaşıyor .

Bizde spor ajandası olarak Birinci ailesine ‘Allah analı babalı büyütsün’ diyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor