Güneş'e Trabzon desteği

Trabzonspor'da görevcine son verilen Hugo Broos'un yerine göreve getirilen Şenol Güneş Trabzonspor taraftarlarına da güven verdiYönetimin bu kararı kentti büyük memnunluk yaratırken taraftarlarda Şenol Güneş'in başarılı başarılı olacağını inancındaBu gün

Güneş'e Trabzon desteği

Trabzonspor'da görevcine son verilen Hugo Broos'un yerine göreve getirilen Şenol Güneş Trabzonspor taraftarlarına da güven verdi

Yönetimin bu kararı kentti büyük memnunluk yaratırken taraftarlarda Şenol Güneş'in başarılı başarılı olacağını inancında

Bu gün konuştuğumuz taraftarlar Yönetime bu konuda destek verirken  Güneş'inde Trabzonspor'da başyarılı olacağına inanıyorlar

Tarık Cebeci (Muhasebeci):

 

Şenol Güneş en fazla 1 sene dayanır gibi geliyor bana 1 sene sonra o da Hugo Broos gibi olacak. İyi bir insan ama tek kusuru final maçlarında karar verememesi.

Ben takıma biri gelecekse bunun yerli bir hocadan olmasını istemiştim çünkü yabancı hocalar en fazla 1 sene devam ediyorlar sonrada bırakıyorlar.

Rıfat Gürsoy (Emekli):

 

Eski deneyimlerinden kendini geliştirdimi bilmiyorum ama ben Şenol Güneş'in bu takıma pek faydalı olacağını zannetmiyorum.

Ali Özpehlivan (perdeci):

 

Bence Şenol Güneş'in bu takıma gelmesi gayet iyi oldu geç kalınmıştı bile.

Ben başarılı olacağına inanıyorum.

Aziz Bakır(ayakkabı tamircisi):

 

Şenol Güneş'in gelişiyle beraber bizler sevindik. Biz onu bu takımın başına antrenör olarak değil takımı derleyici ve toplayıcı  bir abimiz olarak görüyoruz.

Alacağımız sonuç ne olursa olsun müthiş bir yatırım yapacağına inanıyorum.Bizim beklentilerimiz kısa vadeli bir başarı değil uzun vadede başarıyı yakalamaktır.

Ali Özer(işletmeci):

 

Şenol Güneş'in takıma gelmesi tam zamanında şu anda oldu. Trabzonspor'un ayağa kalkması için Şenol Güneş'ten başkasının çok fazla başarılı olma şansı yok. Çok kişi geldi yabancısı da yerlisi de ama Şenol güneş kadar kimse başarılı olamadı.

Şenol Güneş bu takımın içinden çıkma bir insan, Trabzonspor'u bizden daha çok seven bir insan kimse bu takıma onun kadar emek vermemiştir bu zamana kadar bir sürü şeyler denendi başarılı olunmadı şimdi başarmak için Şenol Güneş'in arkasında durulmalıdır.

Kenan Karakaş(serbest):

 

Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam takıma gelmezdim. Çünkü sıkıştıkları zaman Şenol güneş diye bağırıyorlar zamanında alıyorlar 1 seneye yakın bir tökezleme olduğunda hocayı yollayın gitsin ben olsam takıma gelmezdim.

Mustafa Çırakoğlu(serbest):

 

Şenol Güneş'in takıma gelmesi beklenen bir olaydı.

iyi oldu.

Murat Çolak(sebest):

 

Şenol Güneş'in takıma gelmesi biraz zamansız oldu.

Benim düşüncem sezonun başında gelseydi daha iyi olurdu.

Ömer Furtun(serbest):

 

Şenol Güneş'in takıma gelmesi beklenen ve özlenen bir olaydı.

Umarım ki hocamız bizi daha iyi bir noktaya getirir.

Ömer Özer(serbest):

 

Bence en doğru seçim Şenol Güneş'ti ve sonunda o oldu.

Uğur Bağ(serbest):

 

Trabzonlu eski bir futbolcu eski bir antrenör olarak iyi oldu bence. camiaya yeni bir hava katacağına inanıyorum.

Yahya Doğan(bakırcı):

 

Şenol Güneş daha önce denenmiş bir vatandaş olduğu için Trabzonspor'a çok fayda sağlayacağına inanmıyorum.

Ahmet Kumaş(şoför):

 

Şenol Güneş'in bu takıma gelmesi inşallah iyi olur.

Yılmaz Çavdar(esnaf):

 

 Şenol Güneş'in takıma gelmesiyle Trabzonspor'un daha iyi olacağına inanıyorum.

Kazım Arslan(serbest):

 

Hugo Broos'tan daha iyi olacağına inanıyorum ama inşallah iyi olur.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor