Gümüşdağ Savcı karşısına çıkıyor
.Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ adliyeye sevk edildi. Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne
Yayınlanma:
.Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ adliyeye sevk edildi.
Gümüşdağ'ın avukatı eski TFF Başkanı Levent Bıçakcı da İstanbul Adliyesi'ne geldi.
Levent Bıçakcı, yanında Gümüşdağ'ın diğer avukatı ile birlikte 13.00'te adliyeye girdi. İki avukatın, dün Gümüşdağ'ın sağlık kontrolü için hastaneye gidiş gelişi sırasında kullandığı lüks Mercedes ile adliyeye geldikleri gözlendi.
Şike soruşturması kapsamında dün TFF'nin İstinye'deki binasında arama yapılmış ardından Gümüşdağ gözaltına alınmıştı
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor