Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Ankara Demirspor’u 4-2 Yendi
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Giresunspor, Ankara Demirspor karşısında 4-2’lik skorla galip gelerek bir üst tura yükseldi. Joe Champness’in iki golü ve penaltıdan Umut Nayir’in katkısı galibiyeti getirdi.
Yayınlanma:
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Giresunspor, Ankara Demirspor'u 4-2 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.
Giresunspor'a turu getiren golleri Joe Champness(2), penaltıdan Umut Nayir ve Çekdar Orhan kaydetti. Ankara Demirspor'un gollerini ise Abdulkadir Özdemir ve Ahmet Sivri attı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor